life goes on

Kan nog ännu inte riktigt förstå hur mycket ni på Ka-Westerberg ställt upp för mig. Och nu är det snart slut. *tårar* !! Jag vet inte vad jag hade gjort utan er.. Både vuxna och ungdomar. Jag bara kom från en plats jag hatade till ett ställe där alla fanns, där alla förstod och nu ska jag snart lämna er. Jag kommer aldrig att glömma er Ni har betytt så mycket. Vissa kommer verkligen ALLTID att sitta kvar i mitt hjärta. Det känns fruktansvärt jobbigt att jag byter skola, det kommer att bli så annorlunda.. Den där rädslan kommer tillbaka nu.. Men jag vet att ni kommer finnas och stötta mej även fast jag inte kommer att gå på eran skola längre.

Jag hatar förändringar i livet. Det är det jobbigaste som finns!! super irriterande. Jag blir helt förvirrad när något inte längre är som det ska vara.. eller, som det har varit.. Men det är bara att kämpa vidare.

Kommentarer
Postat av: © Katta

Hejsan!
Allt bra med dig? Haft en bra helg?

© Katta - http://fakkors.blogg.se

2008-06-01 @ 23:11:20
URL: http://FAKKORS.blogg.se
Postat av: Annika

Förändringar kan verkligen vara hemska. Vissa är ju till det bättre men just "hejdå" förändringar, när man tar avsked av något har jag nästan fobi för, men kämpa vidare!
Hoppas allt går din väg.

2008-06-01 @ 23:12:41
URL: http://www.TheAnnika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0