tröötttt

skitdag.


så här jävla glad är jag INTE idag.





du stör mej!

Kan du bara försvinna!? Kan du bara försvinna så jag slipper se dej? Du förstör allt så fort jag ser dej, det hugger i bröstet så fort jag hör dej prata. Jag gråter så fort jag ser ditt namn.. du har sårat mej mer än en människa kan. Tydligen kunde du. och jag förlåter dej aldrig.. Aldrig!! Du är ingenting längre.

life goes on

Kan nog ännu inte riktigt förstå hur mycket ni på Ka-Westerberg ställt upp för mig. Och nu är det snart slut. *tårar* !! Jag vet inte vad jag hade gjort utan er.. Både vuxna och ungdomar. Jag bara kom från en plats jag hatade till ett ställe där alla fanns, där alla förstod och nu ska jag snart lämna er. Jag kommer aldrig att glömma er Ni har betytt så mycket. Vissa kommer verkligen ALLTID att sitta kvar i mitt hjärta. Det känns fruktansvärt jobbigt att jag byter skola, det kommer att bli så annorlunda.. Den där rädslan kommer tillbaka nu.. Men jag vet att ni kommer finnas och stötta mej även fast jag inte kommer att gå på eran skola längre.

Jag hatar förändringar i livet. Det är det jobbigaste som finns!! super irriterande. Jag blir helt förvirrad när något inte längre är som det ska vara.. eller, som det har varit.. Men det är bara att kämpa vidare.

han blir vuxen :( :)

Var på Joachims bal idag (: , detr var så fint. Och våran morbror som vi typ aldrig har träffat körde joachim och sandra i hans mustang ner till kongresshallen.. Känns jobbigt på något sätt att han ska bli vuxen, flytta hem ifrån och lämna oss.. men jag tycker det ska bli kul för hans skull.. Kommer sakna dej enormt mycket när du sticker till göteborg den 13de juni och inte kommer hem förrän till hösten :( Jag hoppas bara du vet att jag älskar dej :) 

image6
Hittade ingen bra bild på joachim, men han som skrattar så mycket och tjejen med vitt linne va enormt fina idag. :) Grattis till er, snart är det dags :)

RSS 2.0